Передавання даних через мережу широкосмугового радіодоступу

Home » Передавання даних через мережу широкосмугового радіодоступу

Підключення по мережі широкосмугового радіодоступу передачі даних — це оптимальне рішення для клієнтів, коли використовувати проводовий зв’язок в офісі неможливо з технічних або економічних причин.

В абонента та провайдера встановлюється  приймально-передавальне радіообладнання зі спеціальним радіо модемом. Завдяки такому обладнанню виконується запит та пересилання будь-якої інформації через радіоканал. Підключення по радіоканалу дозволяє надавати доступ до мережі практично в будь-якій точці міста, на високій швидкості та з високою якістю.

Доступ до власної широкосмугової мережі передачі даних по радіоканалу, широкосмуговий радіодоступ знаходить широке застосування там, де масові засоби доступу до мережі недоступні і безпровідний доступ до широкосмугової мережі передачі даних є найбільш ефективним варіантом зв’язку.

Ми готові розробити проекти та впровадити послуги з налаштування і підключення як віддалених локальних корпоративних мереж, так і підключення розгалуженої мережі різноманітних технічних засобів таких, як банкомати, POS- термінали, касові апарати, системи відеонагляду, обладнання підключення служби охорони та протипожежних систем, «розумний дім» та інші, через VPN канали та інтернет з гнучкими параметрами по швидкості (пропускної спроможності) та гарантованості доступу (для роботи через інтернет).

Варіант можливого технічного рішення наведено на Схемі мережі передавання даних ТОВ «ПІС» по технології широсмугового радіодоступу.